fbpx

Møt vårt team

Jørgen Iden

CEO

jorgen@crescat.no

+47 951 84 389

Matteo Blomberg Ghini

CTO

matteo@crescat.no

+47 915 79 418

Atle Jonassen

KAM

atle@crescat.no

+ 47 982 85 898

Man Icon

Erik Sangolt

Utvikler

erik@crescat.no

Petronella Stille

Designer

petronella@crescat.no

Crescat er utviklet av oss! Vi er Crescat!

Etter å ha gjort utallige jobber som lydteknikere, produsenter, eventansvarlige, frivilligkordinatorer eller med andre crew hatter på, opplevde vi at ekstremt mye tid ble kastet bort på unødvendig dobbeltarbeid. I ukene før et arrangement så vi at skuldrene til arrangementsansvarlig ble høyere og høyere. Selv om selve arrangementet ble en suksess for publikum så satt man igjen over en hatpils og diskuterte hva som kunne vært gjort bedre neste gang. Neste gang. Neste gang. Neste gang… Problemet var at «neste gang» gjerne var et arrangement med helt andre samarbeidspartnere og helt nytt oppsett.

Igjen var det inn i Excel-fil nummer 100 og igjen kjente man en telefon som dirret i lomma akkurat idet cateringansvarlig forteller at de glutenfrie rundstykkene ikke var merket fra leverandøren. Mailboksen var igjen full og igjen hadde crewet fått oppgitt tidspunkt for lydsjekk i stedet for tidspunkt for get-in.

Derfor tok vi utfordringen med å skape en forenklet hverdag for alle som jobber med kultur- og konferansearrangementer. Derfor gikk vi løs på oppgaven med å sikre at hver enkelt person som er involvert til enhver tid har riktig, oppdatert og relevant informasjon. Derfor gikk vi løs på jobben med å senke skuldrene til de med det største ansvaret.

Møt vårt styre

Rolf Mork-Knudsen

Styreleder

Torstein Skage

Styremedlem

Ingrid Gismervik

Styremedlem

Matteo Blomberg Ghini

Styremedlem

“Crescat betyr en enklere arbeidshverdag. Vi jobber hardt for at du skal kunne bruke mindre tid på administrasjon, og heller fokusere på det du gjør best!”
Jørgen Iden
CEO

Vil du lære mer?

Kontakt oss idag for en hyggelig prat!