fbpx

Med over 2000 arrangementer i året

Det Akademiske Kvarter er studentenes kulturhus i Bergen. Her jobber det 200 frivillige for å skape et bredt utvalg av kulturarrangementer hvert eneste år. Crescat Venue er produksjonsverktøyet til Det Akademiske Kvarter.  

Rombooking, rombooking, rombooking…..

Med over 2000 arrangementer i året, fordelt på flere scener og rom, er det helt essensielt med god oversikt. En del av arrangementene planlegger Det Akademiske Kvarter selv, men det er også mulig for andre å leie lokaler. Hver eneste måned blir det sendt inn flere titalls henvendelser om å booke rom. Med Crescat Venue får Kvarteret en sømløs arbeidsprosess fra henvendelsen kommer inn, til arrangementet avvikles.

Teknisk sjef og romkoordinator på Kvarteret, Erik Alfredsen, er godt fornøyd med hvordan prosessen fungerer. “Bookingskjemaet fra Crescat kan vi selv tilpasse etter våre behov, og med et enkelt tastetrykk kan vi godkjenne, avslå eller tilpasse disse uten at vi er avhengig av e-post og telefoner”, forteller Alfredsen. 

Erik Alfredsen
Teknisk sjef Erik Alfredsen - Det Akademiske Kvarter

Samarbeid gir resultater

Kvarteret samarbeider svært tett med en rekke arrangører, og ikke minst med sine egne driftsorganisasjoner. Via nettsiden og den offentlige kalenderen til Crescat Venue, kan Aktive Studenters Forening, Bergen Filmklubb, Bergen Realistforening og Studentersamfunnet enkelt sende inn bookingforespørsler til Kvarteret. 

“Crescat Venue gir oss god oversikt over både planlegging og gjennomføring av alle våre arrangementer. Det er enkelt å planlegge både crew, arrangementer og forespørsel på leie av lokale».

 

God dialog mellom Det Akademiske Kvarter og Crescat.

Det Akademiske Kvarter gikk i full drift med Crescat Venue i mars 2020. Siden den gang har det vært et tett samarbeid med å strømlinjeforme flere prosesser til Det Akademiske Kvarter.

 

Vi gleder oss til fortsettelsen!