fbpx

God kontroll gir vellykkede arrangement

Cornerteateret er et samlingspunkt for hele det frie scenekunstmiljøet i Bergensregionen. Målet deres er å legge til rette for et stort spekter av aktiviteter med hovedfokus på scenekunst. I tillegg drives noe kommersiell utleie til konserter, konferanser og kurs. Vestlandske teatersenter har også sin teaterskole for barn og unge på huset. Cornerteateret er et kraftsentrum for den frie scenekunsten på Vestlandet, både for store og små.

Driften startet i 2013, og aktivitetsnivået på Cornerteateret har økt år for år. 

“Det er mange ulike aktører som er innom vårt teater”, sier teknisk koordinator Christer Hjelmeland. “Behovet for å ha god kommunikasjon er helt klart en suksessfaktor da det er mye informasjon vi må ha kontroll på for å kunne utføre vellykkede arrangementer. Ved å ta i bruk Crescat venue sikrer vi at alle som bruker huset får oversikt over viktig informasjon og at logistikken for rombookinger blir lett tilgjengelig”.

Hjelmeland forteller videre at Crescat har bidratt til at gjennomføring av alle typer arrangementer har blitt lettere og mye mer oversiktlig.

“Nå kan vi enkelt booke rom og lage kjøreplaner på samme sted. Det er også veldig viktig for oss at våre innspill til forbedringer blir lyttet til da bransjen er i kontinuerlig utvikling”, sier Hjelmeland.

Crescat ser frem til et godt samarbeid med Cornerteateateret i 2020.