fbpx

Enklere hverdag for USF Verftet

USF VERFTET er landets største samlokalisering for kunstnere, artister og kulturorganisasjoner. USF er også Bergens mest aktive spillested i stor skala, og er fast stoppested på norske og internasjonale musikkartister sine turnéplaner. Med over 1000 ulike arrangementer hvert år og omlag 150 000 besøkende er USF en travel kulturarena.

Arrangementsansvarlig på USF Verftet, Sindre Didriksen, er tydelig på at å ha orden på rombookingen i en stor kulturarena med høy aktivitet, er svært viktig.

“Vi må ha full kontroll på gjennomføring av alle arrangementene våre. Feilmarginene er små. Det er viktig for oss at all informasjon er samlet på ett sted, og at alle finner den informasjonen de trenger for å gjøre jobben de er satt til å gjøre best mulig. Crescat hjelper oss med dette”.

Området på Verftet har en lang og rik historie. Det startet med verftet som bygde verdens raskeste seilskuter på 1700-tallet. Deretter var det tekstilindustri og sardinfabrikk. I 1993 hadde kunstnerne for lengst inntatt stedet, og de ombygde publikumsarealene ble åpnet for alle. Bygget er transformert til et særpreget sted med scener for musikk, kino, spisested og kunstgalleri. 

Sindre Didriksen
USF Verftet

“Vi sparer masse tid ved å bruke Crescat. I tillegg er det er enkelt å samarbeide med alle som skal jobbe på et arrangement. Når vi booker inn teknikere og annet personell, vet de at all informasjon finnes i Crescat. De kan da enkelt se kjøreplanen og hvilke oppgaver de skal utføre i mobilappen Crescat Companion”.

2020 blir et hektisk år med mye aktivitet. Bergensere og tilreisende strømmer til konserter og andre arrangementer. 

“Det blir nok et spennende år for USF Verftet. Vi videreutvikler lokalene våre og jobber hver dag for å for å øke aktiviteten og publikumstilstrømningen. Våre innspill til forbedringer i Crescat blir lyttet til. Dette er viktig i en bransje i kontinuerlig utvikling”,  sier Didriksen. 

Crescat ser frem til et godt samarbeid med USF Verftet i 2020.